Doi soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au baut si s-au urcat la volan

La 11.02.2020, ora 01.15, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, în parcarea unui centru comercial din localitate, un bărbat ce pare sub influența băuturilor alcoolice conduce un autoturism. Echipajul rutier deplasat cu operativitate la faţa locului a identificat autoturismul şi pe conducătorul auto, un bărbat de 30 de ani din comuna Vereşti. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența personalului medical, a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluţionat procedural.

poza
Doi soferi s-au ales cu dosare penale dupa ce au baut si s-au urcat la volan

La 11.02.2020, ora 13.00, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta a oprit pentru control pe DJ 176A, din comuna Izvoarele Sucevei, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.12:02
miercuri, 12 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere