Baisanu:“Aceasta nu este România bunului simţ”

Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu a declarat, luni, 26 octombrie că  a rămas cu un gust amar după  evenimentele care au avut loc la sfârşitul  săptămânii.

Primul dintre acestea este „Târgul mărului” de la Fălticeni unde am vazut cum „doua corvoade, PSD si PD-L” s-au intalnit si s-au „batut cu mere”, in loc sa-i lase pe oameni sa-si prezinte si sa-si vanda propria productie.

 

Al doilea eveniment care l-a nemultumit pe liderul liberalilor suceveni, a fost cel organizat cu ocazia Zilei Armatei. „Preotii au oficiat slujba langa un maltar de ghips, coroanele de flori s-au depus langa o statuie innaripata, cand toate acestea trebuiau oficiate la mormintele eroilor nostrii”, a spus nemultumit Baisanu.Liderul liberalilor suceveni este de părere că „ aceasta nu este România bunului simţ, iar campania electorală este de fapt o bătălie politică a două partide care nu până demult se aflau la guvernare pentru a împărţi ciolanul”.Băişanu este de părere că administraţia Lungu-Flutur ar trebui să revină la bunul obicei de a depune jerbe la morminte.13:49
luni, 26 octombrie 2009

Taguri

, Gheorghe Flutur, Mircea Geoana, PD-L, PNL, PSD, Stefan Alexandru Baisanu, alegeri prezidentiale 2009

Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere