Cerlincă, PRM: Cu un program bine stabilit, lucrările la apă ar putea dura o săptămînă

Vicepreşedintele, PRM Vasile Cerlincă, este de părere că apa caldă ar putea fi tăiată de Termica doar pentru o săptămînă, în condiţiile în care s-ar institui un program bine pus la punct, în trei schimburi.

Peremiştii suceveni sunt de părere că sistarea apei calde pe perioada lunii august este făcută în bătaie de joc, fapt dovedit în decursul anilor precedenţi. Ei au făcut apel conducerii Termica ca promisiunea făcută să fie dusă la bun sfîrşit în termenii daţi.

 

Vasile Cerlincă este de părere că luna august nu este una potrivită pentru lucrările la sistemul de distribuire al apei calde, fiind o lună cu mari necesităţi din partea populaţiei. El dă vina pe lipsa de organizare a muncitorilor, menţionînd că  atît înlocuirea tronsonului de magistrală de transport de 1 km, cît şi diversele intervenţii pot fi efectuate cu sistarea parţială a furnizării. Cerlincă este de părere că un program bine stabilit, cu lucrul în trei schimburi şi fără zi liberă sâmbăta, lucrările ar putea fi urgentate.13:21
luni, 02 august 2010

Taguri

PRM, Termica, Vasile Cerlinca, apa calda, sistare

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere