Dan Acibotarita:"Partidul Verde este unicul partid verde-ecologist din România care menține legături strânse cu verzii din Europa"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan Acibotarita, presedinte al Partidului Verde Suceava

poza
Dan Acibotarita:"Partidul Verde este unicul partid verde-ecologist din România care menține legături strânse cu verzii din Europa"

Candidatul Partidul Verde filiala județeană Suceava pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava este dl. Aristide Maxim liderul grupului care luptă împotriva gropii de gunoi de pe Mestecăniș.
Dl. Maxim, de-a lungul timpului, ne-a demonstrat că are câteva calități, pe care unii politicieni suceveni care ne hotărăsc soara, le-au îngropat. Iubește natura, luptă pentru ea, nu-și dorește acea groapă de gunoi pe vârful Mestecăniș, acea rușine națională, gândește verde, este un adevărat ecologist și este un om pentru oameni. În cadrul proiectelor de dezvoltare cu adevărat ale județului, dl. Aristide Maxim le-a introdus și pe cele care stopează furtul pădurii.
De asemenea, noi, verzii suceveni, amintim că Partidul Verde este singurul partid politic din România, membru al Verzilor (Ecologiștilor) Europeni.
Verzii sunt preocupați de protecția oamenilor și a mediului înconjurător, de drepturile animalelor și de salvarea naturii, oferind soluții economice durabile la marile probleme ale economiei și societății contemporane, supuse unor pericole :
tehnologice, industrie amenințătoare la adresa resurselor naturale epuizabile.
patrimoniului cultural și al mediului, cu efecte nefaste precum: poluarea, schimbările climatice, distrugerea stratului de ozon, încălzirea globală.
economice: consumerism, capitalism ultraliberal, criză financiară.
sociale: egocentrism, lăcomie, creșterea infracționalității.
politice: extremism, populism, corupție, pierderea încrederii cetățenilor în democrație și în instituțiile statului de drept.
Partidul Verde este unicul partid verde-ecologist din România care menține legături strânse cu verzii din Europa. Restul partidelor care se pozează în descoperitorii adevărului verde, doar în preajma alegerilor, sunt trecuți pe lista impostorilor.
Românii sunt prea inteligenți pentru a cădea în capcana Partidului Ecologist din România care se știe că este un partid balama al PSD-ului și al vechilor PDL-iști. PER-ul nu are identitate verde, el este un amestec de ideologii și interese.
Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


14:00
duminica, 05 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere