George Șoldan:"Domnule Gheorghe Flutur opriți-vă în a vă gândi la suceveni doar ca la niște voturi!"

Va transmitem integral un comunicat de presa semnat de George Șoldan - liderul tinerilor sociali democrați Suceava

poza
George Șoldan:"Domnule Gheorghe Flutur opriți-vă în a vă gândi la suceveni doar ca la niște voturi!"

Organizația TSD Suceava cere adoptarea măsurii de ieșire a Sucevei din carantină odată cu ridicarea stării de urgență la nivel național - #demisiaGheorgheFlutur
Președintele României, Klaus Iohannis a decis să pedepsească sucevenii prin decizia ca Suceava să rămână în continuare carantinată, fără a ne prezenta ceva concret, un plan care să prevadă o dată anume când această stare se va încheia și mai ales în ce mod!
În timp ce în alte orașe a început deja testarea în masă( a se vedea cazul Alba Iulia), președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur ne prezintă din nou minciuni electorale și false teme de gândire în condițiile în care sucevenii știu că suntem în punctul acesta doar din cauza greșelilor și aroganțelor făcute de el în administrația județeană! Tot ce poate Gheorghe Flutur acum e să promită sucevenilor că le va da voie să circule pe principala arteră rutieră a Sucevei, Bulevardul Sofia Vicoveanca.
Reamintim sucevenilor că s-a ajuns la blocarea circulației prin Suceava tot din cauza micilor și jalnicelor orgolii ale liderilor locali PNL care nu au înțeles necesitatea unui pasaj subteran între Spitalul Vechi și cel Nou și au mizat bugetul local,pentru 2020,pe o inutilă roată panoramică.
Prelungirea carantinei în Suceava va duce la un dezastru economic atât pentru micile afaceri cât și pentru persoanele fizice. Ultimele studii arată că 60 % din populație trăiește cu banii de la o luna la alta! Nervii tuturor sunt întinși la maxim iar soluțiile cu siguranță nu par a veni din tabăra PNL.
Singurul gest care i-ar mai aduce ceva popularitate lui Gheorghe Flutur ar fi demisia din funcția pe care o deține, însă nu are minima decență să facă acest lucru și se agață de scaunul de președinte al CJ precum COVID 19 de hainele medicilor din Spitalul Județean Suceava.

George Șoldan - liderul tinerilor sociali democrați Suceava


08:08
marti, 05 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere