Partidul Verde considera ca consideră că frumusețea capitalei României, în ultimele 3 decenii, a fost pusă la pământ

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava

poza
Partidul Verde considera ca consideră că frumusețea capitalei României, în ultimele 3 decenii, a fost pusă la pământ


Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că frumusețea capitalei României, în ultimele 3 decenii, a fost pusă la pământ, ea fiind dosită și betonată. Cei care au condus și conduc destinele Primăriei Bucureștiului au avut câteva ținte precise: distrugerea parcurilor și a istoriei, retrocedări prin combinații, birocratizarea orașului, toate acestea făcându-se prin minciună.
Bucureștiul nu mai este de mult verde, iar acest lucru se simte. Pentru o normalitate este nevoie de un primar verde, cu o viziune specifică secolului XXI, care aduce un aer curat, sănătos.
În ultima perioadă de timp, se vede o luptă puternică între PNL și USR pentru candidatura la primăria Bucureștiului. Cine deține capitala are viitorul, dar acești gălbejiți de la putere nu se gândesc la bucureșteni, ci doar la câștigul lor. Puterea unui primar, dacă ar fi să o raportam cu cea a Parlamentului României, este de aproximativ 10% din totalul parlamentarilor, bugetul Primărie Capitalei depășește bugetul unui minister, deci vorbim de o super putere.
Verdele reprezintă șansa Bucureștiului și a bucureștenilor, iar în rest sunt minciuni. În 30 de ani s-a văzut acest lucru.
De asemenea, noi, verzii suceveni, am observat cu câtă ușuriță și fără responsabilitate se cheltuie banul public în municipiul Suceava. S-a vrut o zonă de agrement în zona râului Suceava și un pod pe apa Sucevei. Ambele sunt compromise după ce apa a crescut. Pentru asemenea greșeli pe vremea lui Ceaușescu în 48 de ore erai judecat definitiv, condamnat și poate chiar executat, iar familia de renega. Cu banul public nu te puteai juca în acea perioadă. Astăzi, când îți bați joc de banii țării, ești promovat, protejat și chiar felicitat. Stai mai departe pe un post cald, nu ai parte de controale, ești lipsit de stres și te poți gândii relaxat la o nouă construcție scumpă, dar fără rezultate.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


16:23
duminica, 28 iunie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere